• slide
    De Korootkapel
    Een unieke eventruimte in het hartje van de Vlaamse Ardennen
De Koroot: dé locatie voor úw event!

De Koroot is recentelijk grondig gerestaureerd door Hans Bracquené en opent zijn deuren sinds juni 2015 voor seminaries, recepties, feesten, workshops, persvoorstellingen, trainingsessies, en zoveel meer. Bekijk hier enkele foto’s.

De site beschikt over moderne infrastructuur en biedt, indien u dat wenst, overnachtingsmogelijkheden voor 4 personen.

In het kort

  • Vergadercapaciteit 40
  • Capaciteit receptie 50
  • plaatsen 50
De mogelijkheden zijn eindeloos
Een unieke locatie met een nog unieker verhaal
de Vlaamse Ardennen

Smalle veldweggetjes, kronkelende paadjes en kabbelende beekjes doorsnijden dit prachtig landschap in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

Brakel is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, heeft een oppervlakte van 5644 hectare en telt ruim 14.500 inwoners die men ook wel de Brakelaars noemt. Brakel behoort tot het arrondissement Oudenaarde en maakt deel uit van de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek.

De omliggende steden hebben elk hun bezienswaardigheden: Oudenaarde (het tweede kunststad van Oost-vlaanderen, tapijtnijverheid, fietsmuseum dat volledig in het teken staat van de Ronde van Vlaanderen, de oude lakenhallen, stadhuis, …), Mullem (historisch gezellig dorpje, wandelen langs de Rooigemsebeekroute), Ename (restanten van het vroege middeleeuws dorp, archeologisch park, het provinciaal museum, het bos 't Ename), Ronse (het textielmuseum en het museum voor folklore, Kwaremont een gezellig kunstenaarsdorpje), Geraardsbergen (geografisch gezien behoort Geraardsbergen niet meer tot de Vlaamse Ardennen, toch wordt het nog gekenmerkt door de typische heuvels, de muur van Geraardsbergen, zwemvijver met zijn groot strand). Een bezoekje aan Pairi Daiza en de Brakel Observation Tower zijn zeker aan te raden!

 

Hebben we u kunnen overtuigen of bent u nieuwsgierig?

Vraag een gratis offerte

of bel 016/239549